Ana Sayfa

19 Temmuz 2011 Salı

Açıkhava Partisi

    Eylül'ün doğum günü partisini aslında yuvada kutlamıştık.Bir de sevdiğimiz kişilerle birlikte olabileceğimiz küçük çaplı bir parti yapalım dedik.
    1.yaş günü partisinde müsait olduğu için evde yapmıştık Fakat bu yıl ,evimiz küçük olduğu için,dışarıda yapmaya karar verdik."Peki nerede?" süreci başladı.Belli kriterlerimiz vardı, İzmir merkezde olacak,bahçeli olacak, çocukların birlikte oynayabileceği rahat edebileceği bir mekan olacak. Böyle bir yer bulmakta zorlandık açıkçası .
    Akşamları ara sıra çay içmeye gittiğimiz,Eylül Naz'ın çok rahat oynayabildiği bizlerinde serin serin oturduğumuz bir mekana karar verdik.Gaziemir'de İncirli Park....
   Tarih konusunda biraz esnek olmak durumunda kaldık. Kızımın kuzenleri (Yaren ve Dila) İzmir'e bizi ziyarete geleceklerdi ve onlarında aramızda olmasını istiyorduk.Vee karar verdiğimiz tarih,15.07.2011
 Doğum günü pastasını ise pastasına, temizliğine, titizliğine güvendiğimiz"Güzelyalı Şortan" da yaptırdık
    Ersoy,Yaren,Dila,Eylül ve ben biraz erken gittik,rüzgarın izin verdiği kadarıyla süsleme yapmak için. Neyse ki balon stoğumuz fazla idi.El birliği ile elimizden geleni yapıp,doğum günü partisine hazırlandık
    Nurturia'dan tanışıp arkadaş olduğumuz sevgili dostlarım Fatmanur ve zıp zıp oğlum Kaan,Betül ve şirin Selintoşum,Dilek ve yakışıklı Aren'im,Gülsün ve pıtırcık Defne'm bizi bugünümüzde yalnız bırakmadılar.
    Ayrıca Ersoy'un kuzeni Hakan ,eşi Evren ve çok şeker kızı Deniz;kızımın ebesi Gönül,eşi ve tatlı oğlu Efe;Elif ve bilmiş oğlu Can;Resmiye ve afacan Tuna;iş arkadaşım sevdiğim arkadaşım Füsun,eşi ve kibar kızımız Derin;Fotograf çekimi konusunda destek veren sevgili Nilüfer ,eşi Kadir ve kızları Zeynep;sevgili Ergun,Ersin,veeee ailemize yeni giren Sevgili Emir partimizde bizi yalnız bırakmadılar.
 Biricik annem,ablam Dilek ve Didem....Sizleri seviyoruz,iyi ki bizimlesiniz....Ablamın yaptığı poğacası ve küçük cuplar da süperdi.
  Bizler eğlendik,çocuklar da eğlendi,bol bol koşturup zıpladılar...Bir kaç anneden aldığım yorum "iyi ki de gelmişiz,çocukların oynama alanı geniş olunca biz de çok rahat ettik."
    Herkes gittikten sonra biraz daha oynadı Eylül sevgili kuzenleriyle.İyi ki de Yaren ve Dila'yı bekledik,güzel bir anı oldu onlara da.
    Gecenin sonunda arabada uyuyan bir minik melek,yorgun bir anne ve bitap düşen bir baba...
     Ama herkes mutlu :)








1 yorum:

Betül Yıldıztekin dedi ki...

Cigdem'im bız de cok mutlu olduk, sizinle birlikte olmaktan. Dostlarimizla eğlenceli vakit geçirdik, yavrularımız biraz daha yakınlaşti. Tekrar tesekkurler.
Veee blogun hayırlı olsun, yazılarının da devami gelsin inşallah :)